Jobba som konsult för Kompetenslaget

Arbetsmarknaden har genomgått en stor förändring och är idag både mer flexibel och individanpassad. Möjligheten till att jobba som frilansare, konsult, projektanställd eller göra ett kort “gig” åt ett företag är inte ovanligt på dagens arbetsmarknad. Allt talar för den framtida gig-ekonomin gör att allt fler väljer att jobba som sin egen arbetsgivare men gör "gig" ute hos sina samarbetsparters. 

 

Har du den kompetens våra kunder behöver och vi har ett uppdrag som du vill åta dig, då kan vi hitta ett härligt samarbete!

 

Tillsammans med dig och övriga fristående konsulter i Kompetenslaget kan vi skapa otroliga möjligheter, både för Kompetenslagets del, att nå ut med vår kunskap till våra härliga kunder samt att du som enskild konsult får en hel stab med duktiga säljare och koordinatorer utan att det kostar dig en krona. Vi hittar kunden och dennes behov, du verkställer uppdraget i Kompetenslagets namn och tillsammans skapar vi mervärde för alla parter.

För att vi ska komma till ett samarbete behöver vi naturligtvis veta mer om dig och dina kompetenser. Hos oss kan man ha lite olika upplägg på uppdragen. Men det vanligaste scenariot är att du har mellan 2 till 12 uppdrag per år. Många konsulter tycker att det är en frihet att kunna göra sina egna "gig"med stora variationer på uppdrag och kontakter. Vi ser också att många av våra konsulter kombinerar sin nuvarande tjänst med att jobba för oss.

 

Lägg upp dig som Konsult via vår hemsida

 

Men för att vi ska veta att du finns bör du lägga in dig via vår hemsida, antingen för ett pågående uppdrag eller i vår konsultbank. Vill du prenumerera på våra uppdrag så lägger du in dig på uppdragsbevakning och får då mail på uppdrag som kommer ut. Vi vill alltid ha ditt mest aktuella CV, den senaste presentationen och en filmsnutt så vi ser dig och förstår vem du är. Du kan när som helst gå in på din profil för att lägga till kunskaper, länkar och filmer som berättar vad just du kan. Kontakta oss om du har frågor. Hoppas vi snart får tillfälle att mötas!

Välkommen!

 

Kompetenslaget är utbildningsföretaget som adderat in HR i sin verksamhet. Med över 1000 utbildningsdagar under 2016 på mer än 76 orter har vi nu tagit ett till kliv in i framtiden. Vi vill leva som vi lär med värdeord som ”enkelt”. Våra kunder jobbar med oss för att vi gör deras vardag enklare och lättare att verka i. Det ska helt enkelt vara enkelt att jobba med oss!

> Låt oss hjälpa dig med dina frågor! Ring oss på: 0911-911 00 eller
kontakta oss via e-mail på adressen  info@kompetenslaget.se <  - Kia Kia

Dela och tipsa: