Stort grattis Eva Blom Wibax, Du ska gå en kurs i förhandling!

2017-02-20

- Oj vad kul att vinna! Jag känner mig priviligierad och ser fram emot att gå en kurs i ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Att hålla goda relationer med leverantörer och att även ha fokus på kvalite och ekonomi är alltid en balansgång. Att nu får träna på detta och dessutom träffa likasinnade kollegor känns både roligt och spännande, utbrister Eva Blom, Wibax.

 

Uppgiften för att vinna detta pris var att skriva ner en motivering om VARFÖR personen skulle få gå denna kurs och Eva var den som, utifrån juryns bedömning, vann denna tävling med sitt bidrag:
”För Wibax, som är distributör på många produkter, så är relationer ovärderliga - både externa (leverantörskontakter) och interna (vi är många bolag inom koncernen – ”vi-känslan” viktig).
Vi konkurrerar på en marknad där vi ofta möter producenter och behöver sälja in Wibax som varumärke så samtliga parter ser fördelen/fördelarna med att arbeta med oss.
Personligen tycker jag att Kompetenslaget är ett spännande företag med ett fokus på nytänkande. Detta gör mig nyfiken på denna kurs”.

 

Läs mer om utbildningen på

http://kompetenslaget.se/utbildningar/forhandlingsskicklighet/forhandlin...

 

Eva, du är varmt välkommen till förhandlingsutbildningen!

Grattis hälsar vi alla på Kompetenslaget.

Dela och tipsa: